Slideshow Items

 • hero

  EASE BY ELOFLEX

  Ruotsalaisvalmisteiset pyörätuolin istuintyynyt takaavat mukavuuden koko päivän käyttöön.

EASE PARANTAA ELOFLEX-KOKEMUSTASI

Ease by Eloflex tarjoaa valikoiman ruotsalaisvalmisteisia ergonomisia tyynyjä, jotka on suunniteltu optimoimaan Eloflexin käyttökokemuksesi. Jokaisessa Ease-tuotteessa asetetaan etusijalle sekä pitkäkestoiseen istumiseen tarvittava mukavuus että pitkäaikaiseen arkikäyttöön vaadittava kestävyys.

Ease on räätälöity kaltaisillesi ihmisille, jotka rakastavat Eloflexiä ja käyttävät sitä pitkäkestoisesti. Voit valita eri tyynymalleja, joten voit helposti vaihtaa tyynyjä saadaksesi parhaan mahdollisen tuen niskallesi ja selällesi keittiön pöydän ääressä, television ääressä, autossa tai käsikäyttöisessä pyörätuolissa.

ELÄMÄN PARANTAMINEN KAUNIIN JA KIVUTTOMAN ISTUMISEN AVULLA

Tavoitteenamme on parantaa mukavuuttasi. Tämä on Ease – ergonominen ratkaisu aktiivisille käyttäjille, jotka viettävät usein paljon aikaa istuen ja jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan retkillä, matkoilla ja päivittäisissä toiminnoissa. 

Jokainen Ease-tuote on suunniteltu parantamaan mukavuuttasi, mikä on ratkaiseva tekijä, jotta voit nauttia täysin Eloflexin tuomasta vapaudesta.

MUKAVUUTTA – JOKA TILANTEESEEN

Liikuntarajoitteisille henkilöille pitkäaikainen istuminen on usein arkipäivää. Ensiluokkainen istuintyyny, jossa on poikkeuksellinen mukavuus, on yhtä tärkeä kuin hyvät kengät niille, jotka kävelevät paljon.

Ease by Eloflex tarjoaa ensiluokkaista ergonomista istuinmukavuutta, joka sopii kaikkiin tilanteisiin pyörätuolissa, olipa kyse sitten kotona tai liikkeellä olosta. Koe ero!

KÄSINTEHTYÄ LAATUA RUOTSISTA

Ease by Eloflex -mallistomme istuintyynyt valmistetaan huolellisesti käsityönä Träslövslägessä, viehättävässä kalastajakylässä Ruotsin länsirannikolla, Hallannin maakunnassa. Yksinomaan Eloflexiä varten luodut tyynyt tarkastetaan ja pakataan huolellisesti tehtaallamme Varbergin lähellä, ennen kuin ne toimitetaan Eloflexille jaettavaksi sinun kaltaisillesi arvostetuille asiakkaille.

EPÄMUKAVUUDEN EHKÄISEMINEN JA LIEVITTÄMINEN

Pitkäaikainen istuminen voi joskus aiheuttaa epämukavuutta selässä ja pakaroissa, ihoärsytystä, kramppeja tai pahimmassa tapauksessa painehaavoja ja haavaumia.

Ease-mallistomme ergonomiset istuintyynyt auttavat ehkäisemään tarpeetonta epämukavuutta ja välttämään painehaavoja. Ne tarjoavat myös helpotusta kipuun ja lievittävät olemassa olevia ongelmia.

Löydä itsellesi oma Ease

Slideshow Items

 • PREMIUM-TYYNY - EASE ONE

  Ease One on pehmeä ja erittäin mukava premium-tyyny, joka on suunniteltu ihmisille, jotka istuvat...

 • PREMIUM-TYYNY - EASE WEDGE

  Ease Wedge on kiilamainen, etuosastaan nostettu istuintyyny. Se on suunniteltu erityisesti parant...

 • EASE-LANNERANGAN TUKI

  Ease-lannerangan tuki on suunniteltu kiinteästä ja kestävästä viskoelastisesta "memory"-vaahdosta...

 • EASE KÄSINOJAN PEHMUSTE

  Ease Armrest Cushion on Eloflexiin suunniteltu pehmeä käsinojan pehmuste. Sen 1 cm paksu, pehmeä...

 • EASE SELKÄNOJAN PUTKIPEHMUSTE

  Ease-selkänojan putkipehmuste on Eloflexin selkänojaan suunniteltu pehmeä vaahtomuovipäällyste. S...

 • EASE-INKONTINENSSISUOJA

  Inkontinenssin hoitamisen pyörätuolissa istuessa ei pitäisi olla stressaavaa tai monimutkaista. V...

JÄLLEENMYYJÄMME – TÄÄLTÄ VOIT OSTAA EASEN!

Ease by Eloflex on saatavilla kaikkialla, missä taitettavia sähkökäyttöisiä pyörätuolejamme myydään. Klikkaa tästä saadaksesi täydellisen luettelon valtuutetuista jälleenmyyjistä taiota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.