Slideshow Items

 • hero

  UUSI SÄHKÖKÄYTTÖISTEN PYÖRÄTUOLIEN SUKUPOLVI

  Sillä ei ole merkitystä, oletko vanha, nuori, vahva vai heikko. Eloflexin avulla saat enemmän vapautta kotona ja matkoilla ilman, että sinun tarvitsee luottaa muihin..

  Katso kaikki tuotteet

TUOTTEITA KAIKKIIN TILANTEISIIN

Eloflex on sähköpyörätuoli, josta on saatavilla malleja kaikenlaisille ihmisille. Iästäsi tai fyysisestä kunnostasi riippumatta Eloflex tarjoaa lisää vapautta kotona ja liikkeellä, eikä ulkopuolista apua tarvita. Kevyen rakenteensa ansiosta se on helppo pakata ja ottaa mukaan autoon. Vihdoinkin sinun ei enää koskaan tarvitse olla riippuvainen vammaiskuljetus-palvelusta.

ITSENÄINEN VAPAUS

On helppo ymmärtää, miten Eloflex-ratkaisu vaikuttaa myönteisesti niin monen ihmisen jokapäiväiseen elämään. Se tarjoaa ensinnäkin kokoontaitettavan kevyen sähköisen ratkaisun, joka sopii täydellisesti autoon ja matkoille. Vielä tärkeämpää on, että se tarjoaa uudenlaisen liikkuvuuden tason, jota ei aiemmin ollut olemassa, koska perinteiset sähkökäyttöiset pyörätuolit eivät ole kokoontaitettavia ja painavat usein 80-150 kg.

Sen kompaktin rakenteen ja korkean ajomukavuuden ansiosta liikkumiselle ei ole käytännössä rajoja.  Voit kierrellä puistossa tai suunnata kaupunkiin ja kiertää vilkkaita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Nykyaikaiset lentohyväksytyt akut tarkoittavat, että voit ottaa Eloflexin mukaan myös lentokoneeseen.

KOMPAKTI & MONIPUOLINEN

Perinteiset sähkökäyttöiset pyörätuolit ovat tyypillisesti suuria, tilaa vieviä ja painavat yli 100 kg. Tämän vuoksi niitä on vaikea sovittaa, saati nostaa, autoon retkiä varten. Kotona ne vievät liikaa tilaa ja ovat melko kömpelöitä ajaa. Mutta sen ei tarvitse olla niin. Eloflex edustaa täysin modernia lähestymistapaa alumiinista tai hiilikuidusta valmistettuihin sähköpyörätuoleihin. Se voidaan taittaa vaivattomasti kokoon yksinkertaisella käsiotteella, jolloin sen viemä tila on mahdollisimman pieni. Lisäksi sen poikkeuksellisen pieni paino mahdollistaa helpon kuljetuksen autossasi.

Kompaktin kokonsa, takavetoisuuden ja manuaalisista pyörätuolista tutun istuimen rakenteen ansiosta Eloflexin suorituskyky on vertailukelpoinen. Tiukan kääntösäteen ja suuren tarkkuuden ansiosta voit vaivattomasti liikkua ahtaissa tiloissa ja ahtaiden oviaukkojen läpi. Eloflex edustaa uuden sukupolven sähköpyörätuolia, ja sen kevyt runko on vain 60 cm leveä.

Katso mallit

AKTIIVISET KÄYTTÄJÄT

Eloflex on ihanteellinen lisä kaikille manuaalista pyörätuolia käyttäville, jotka haluavat kevyen ja joustavan sähköpyörätuolin autoon tai matkoille. Korkean istumismukavuuden, kevyen rakenteen ja mukautuvan kompaktin rakenteensa ansiosta se tarjoaa samat mahdollisuudet kuin manuaalinen pyörätuoli.

Salaisuus piilee siinä, että Eloflex-pyörätuoli painaa jopa 80 prosenttia vähemmän kuin tavallinen sähköpyörätuoli. Lisäksi se voidaan taittaa kokoon yksinkertaisella käsiotteella ja taittoliikkeellä.

HEIKOT KÄYTTÄJÄT

Ehkä sinulla on neuromuskulaarinen sairaus, joka vaikeuttaa käsikäyttöisen pyörätuolin vierittämistä hieman pidempiä matkoja. Tai ehkä kyse on jostain muusta lääketieteellisestä tilanteesta. Tilanteesta riippumatta Eloflex auttaa sinua saamaan vapautesi takaisin. Muutamassa sekunnissa voit mennä ulos kevätaurinkoon, hengittää raitista ilmaa ja jatkaa aktiivista elämääsi ilman, että olet riippuvainen siitä, että joku työntää sinua ympäriinsä. Samalla säilytät joustavuuden, joka antaa sinulle täyden pääsyn kahviloihin, ravintoloihin, kauppoihin ja käymälöihin.

SENIORIKÄYTTÄJÄT

Seniori-ikäisille Eloflex on ihanteellinen sähköpyörätuoli leppoisille retkille puistoon. Ohjaussauva voidaan sijoittaa käsinojan oikealle tai vasemmalle puolelle sen mukaan, mitä kättä yleensä käytät. Vaihtoehtoisesti se voidaan sijoittaa selkänojalle*, jolloin vierellä kävelevä henkilö voi käyttää sitä kätevästi.

Eloflexiä on saatavana eri kokoja, ja se sopii kaikentyyppisille käyttäjille. Kaikki arvostavat korkeaa istuinmukavuutta, mukavaa jalkatilaa ja mahdollisuutta taittaa käsinoja ja jalkalevy syrjään.

TAITETTAVA & KANNETTAVA

Eloflexin älykäs rakenne mahdollistaa nopean kokoon taittamisen vauvanrattaiden tapaan, ja se taittuu sekunneissa tavallisen matkalaukun kokoiseksi. Kevyen rakenteensa ansiosta se on helppo nostaa autoon, sijoittaa kaappiin tai ottaa mukaan lennolle. Sitä voi myös rullata kokoon taitettuna, jolloin sitä on erittäin helppo liikutella. Pienen painon ja kompaktin muodon ansiosta se on helppo lastata omaan autoon ja ottaa mukaan matkoille.

SÄHKÖPYÖRÄTUOLI OMASSA AUTOSSASI

Mahdollisuus ottaa sähköpyörätuoli mukaan omaan autoon antaa uskomattoman vapauden tunteen. Eloflex helpottaa huomattavasti sähköpyörätuolin ottamista mukaan kesämökille, lomamatkoille tai lomalle. Unohda luiskat tai erityiset mukautukset. 

Eloflex sopii kaikkiin autotyyppeihin. Nyt voit matkustaa ystäväsi kanssa, ottaa tavallisen taksin tai vuokrata auton huolehtimatta sähköpyörätuolin kanssa ilmenevistä ongelmista. Pienen painonsa ansiosta se on helppo lastata omaan autoosi.

MATKALLA

Taitettuna Eloflex on yhtä kompakti kuin tavallinen matkalaukku. Useimmat mallit painavat hieman alle 30 kg, mikä takaa helpon siirrettävyyden matkoillasi. 

Aiotpa sitten matkustaa autolla, kirjautua lennolle, lähteä taksilla tai bussimatkalle ystävien kanssa, Eloflex voi kulkea mukanasi vaivattomasti. Kun olet saapunut määränpäähäsi, voit nauttia tarjotusta vapaudesta täysin rinnoin.

MYYDYIMMÄT TUOTTEEMME

MYYDYIMMÄT TUOTTEEMME

Slideshow Items

 • ELOFLEX F

  Eloflex F on markkinoiden halutuin sähköpyörätuoli. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa, kuten kokoontaitettavuuden, kom...

  27 kg

  30 km

  Lue lisää

  ELOFLEX F

  Eloflex F on markkinoiden halutuin sähköpyörätuoli. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa, kuten kokoo...

  27 kg

  30 km

 • ELOFLEX D2

  Eloflex D2 on innovatiivinen kokoontaitettava sähköpyörätuoli, jossa on sama tyylikäs muotoilu kuin muissakin sähköpy...

  kg

  30 km

  Lue lisää

  ELOFLEX D2

  Eloflex D2 on innovatiivinen kokoontaitettava sähköpyörätuoli, jossa on sama tyylikäs muotoilu ku...

  kg

  30 km

 • ELOFLEX P

  Eloflex P -tuolissa on sisäänrakennettu sähköinen kallistustoiminto, joka on suunniteltu helpottamaan tuoliin nousemi...

  30 kg

  30 km

  Lue lisää

  ELOFLEX P

  Eloflex P -tuolissa on sisäänrakennettu sähköinen kallistustoiminto, joka on suunniteltu helpotta...

  30 kg

  30 km

 • ELOFLEX C

  Eloflex C kantaa ylpeänä markkinoiden keveimmän kokoontaitettavan sähköpyörätuolin titteliä. Hiilikuiturungon ansiost...

  16 kg

  15 km

  Lue lisää

  ELOFLEX C

  Eloflex C kantaa ylpeänä markkinoiden keveimmän kokoontaitettavan sähköpyörätuolin titteliä. Hiil...

  16 kg

  15 km

 • ELOFLEX Z

  Eloflex Z on hienoin saatavilla oleva taitettava sähköpyörätuoli sekä omassa tuotevalikoimassamme että markkinoilla y...

  23 kg

  30 km

  Lue lisää

  ELOFLEX Z

  Eloflex Z on hienoin saatavilla oleva taitettava sähköpyörätuoli sekä omassa tuotevalikoimassamme...

  23 kg

  30 km

 • ELOFLEX S1

  Jokainen ihminen ansaitsee vapauden elää aktiivista elämää ilman tarpeettomia rajoituksia päivittäisissä rutiineissaa...

  37,5 kg

  30 km

  Lue lisää

  ELOFLEX S1

  Jokainen ihminen ansaitsee vapauden elää aktiivista elämää ilman tarpeettomia rajoituksia päivitt...

  37,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX L

  Eloflex L on pienikokoinen, mutkaton sähköpyörätuoli liikkeellä oleville ihmisille. Se taittuu kätevästi kokoon muuta...

  25,5 kg

  30 km

  Lue lisää

  ELOFLEX L

  Eloflex L on pienikokoinen, mutkaton sähköpyörätuoli liikkeellä oleville ihmisille. Se taittuu kä...

  25,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX X

  Eloflex X -mallin ainutlaatuinen muotoilu kehitettiin erityisesti iäkkäille käyttäjillemme. Se on markkinoiden suosit...

  25 kg

  25 km

  Lue lisää

  ELOFLEX X

  Eloflex X -mallin ainutlaatuinen muotoilu kehitettiin erityisesti iäkkäille käyttäjillemme. Se on...

  25 kg

  25 km

 • ELOFLEX H

  Eloflex Model H:lla olemme tehneet mahdottoman – se on tehokas sähköpyörätuoli, joka on suunniteltu erityisesti paina...

  42,5 kg

  40 km

  Lue lisää

  ELOFLEX H

  Eloflex Model H:lla olemme tehneet mahdottoman – se on tehokas sähköpyörätuoli, joka on suunnitel...

  42,5 kg

  40 km

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Kyllä, Eloflex-pyörätuolit täyttävät kaikki Kansainvälisen lentomatkustusliiton (IATA) lentomatkustusvaatimukset. Valmistaudu matkaan tutustumalla yksityiskohtaisiin tietoihin, jotka olemme koonneet "Vinkkejä ja niksejä" -osiossa. Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menettelystä, ja siihen on lisätty hieman omia matkakokemuksiamme, jotta matkustamisesta tulisi vaivaton kokemus. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja Eloflexin ottamisesta mukaan lennolle.

 • Eloflex voidaan lastata autoon monella eri tavalla. Olemme esitelleet neljä yleisintä lähestymistapaa osiossa "Vinkkejä ja niksejä". Saat asiantuntijaopastusta lastaukseen täältä.

 • Kaikilla Eloflex-pyörätuoleilla on kahden vuoden takuu. Huomaa, että tämä takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa.

 • Saamme paljon kysymyksiä Eloflexin lataamisesta. Auttaaksesi sinua tällä alueella, tutustu "Vinkkejä ja temppuja" -osioon, joka kattaa parhaat latauskäytännöt Lue lisää

 • Täyteen ladattuna Eloflexin toimintasäde on vähintään 30 kilometriä tai noin 5 tuntia jatkuvaa liikkuvuutta.

  Erittäin kylmissä lämpötiloissa (alle nollan) normaali ajomatka voi lyhentyä hieman.

Lisää kysymyksiä