ELOFLEXIN LASTAAMINEN AUTOON

Yksi useimmin käyttäjiltämme kysytyistä kysymyksistä on, onko meillä vinkkejä siitä, miten Eloflex-laite voidaan parhaiten lastata autoon. Vastaukset tähän kysymykseen voivat vaihdella automallien ja käyttäjän mieltymysten mukaan. Alla on esitetty yhteenveto neljästä yleisimmästä lähestymistavasta, jotka perustuvat käyttäjiltämme saatuun palautteeseen ja vinkkeihin.

AJONEUVOON NOSTAMINEN

Yleisin tapa on yksinkertaisesti taittaa Eloflex ja nostaa se autoon. Useimmat käyttäjät keksivät omat tekniikkansa, jotka riippuvat auton mallista ja tavaratilan korkeudesta sekä omasta fyysisestä voimastaan. Seuraavassa esitellään kaksi vaihtoehtoa, joita monet henkilöt käyttävät usein. Nämä menetelmät rasittavat selkääsi mahdollisimman vähän, koska nostamisen aikana käytetään jalkalihaksia. 

Vaihtoehto 1.
Paras ja mukavin menetelmä normaalipituisille ihmisille. Pidä kiinni etupyörän putkista ja paina tuolin pehmeä osa kehoasi vasten, jotta saat siitä turvallisen otteen.

Vaihtoehto 2.
Lyhyemmille ihmisille tarkoitettu menetelmä, jossa on matalampi ote. Hyödyntä pyöriä rullataksesi tuolin auton takakonttiin ja varmista, että moottorit kytkeytyvät pois päältä ennen nostamista.

NOSTO SISÄÄN

Ehkä paras tapa lastata Eloflex on vipuvoiman käyttö. Näin sinun ei tarvitse nostaa kuin kolmasosa Eloflexin painosta. Tämä tekniikka edellyttää kuitenkin, että sinulla on farmariauto ja että tavaratilan reunan korkeus on korkeintaan 55 cm. Se koskee myös kallistumisenestolaitteiden käyttöä lastauksen aikana.

LASTAUSRAMPIN AVULLA

Lastausramppi on arvokas apuväline Eloflexin turvalliseen lastaamiseen autoon, varsinkin jos raskaiden nostojen tekeminen on sinulle haastavaa. Sen avulla voit ajaa Eloflex-tuolia ramppia pitkin kokoon taitettuna tuolin moottoreiden avulla. Ramppeja on monenlaisia: pitkiä, lyhyitä, leveitä ja kapeita.... Eloflex tarjoaa kahta eri mallia, jotka löytyvät tarvikeosastoltamme. Alla olevassa kuvassa on erään käyttäjämme lähettämä ratkaisu, joka toimi varsin hyvin.

NOSTURIN AVULLA

Kätevä mutta hieman kalliimpi ratkaisu on asentaa nosturi auton takakonttiin Eloflexin lastauksen helpottamiseksi. Tämä on paras ratkaisu, jos olet pyörätuolissa ja haluat kuljettaa Eloflexiä autossa yksin. Markkinoilla on saatavilla lukuisia nosturiratkaisuja ja -malleja, mutta Eloflexin kompaktin ja kevyen rakenteen vuoksi melko yksinkertainen nosturi on usein riittävä. Suosittelemme, että otat yhteyttä lähimpään autonasennusliikkeeseen saadaksesi lisätietoja ja ohjeita.

Slideshow Items

  • Optimoi latauksesi

    Miten lataan Eloflex parhaiten? Opi, miten voit pidentää akkujesi käyttöikää ja kasvattaa toimintasädettäsi.

  • Ota Eloflex mukaan lennolle

    Eloflex-pyörätuolit täyttävät kaikki IATA:n vaatimukset lentomatkustusta varten. Täältä löydät tietoa, vinkkejä ja asiakirjoja lentoa varten.

  • Eloflexin ylläpito

    Sinun ei tarvitse lähettää Eloflexiä huoltoon, mutta hyvä tapa pidentää sähköpyörätuolisi käyttöikää on huoltaa sitä vinkkien ja ohjeiden mukaisesti.