Slideshow Items

 • hero

  MUUTAKIN KUIN SÄHKÖPYÖRÄTUOLEJA

  Tavoitteenamme on tarjota käyttäjillemme vapautta ja omavaraisuutta – mahdollisuus itsenäiseen, aktiiviseen ja iloiseen elämään samoin ehdoin kuin kuka tahansa muukin.

  Katso kaikki tuotteet

TUNNEMME PYÖRÄTUOLIT

Eloflexin tarina juontaa juurensa sellaisten henkilöiden kokemuksiin, jotka ovat suurelta osin pyörätuoliin sidottuja ja jotka pyrkivät määrittelemään uudelleen aktiivisen ja saumattoman elämän pelikentän. Perustajamme näkivät selkeän tarpeen kevyelle ja tehokkaalle sähköpyörätuolille, joka kulkisi vaivattomasti heidän mukanaan jokapäiväisessä elämässään ja matkoillaan. Tuloksena oli valikoima kokoontaitettavia sähkökäyttöisiä pyörätuoleja, jotka tarjoavat erinomaista mukavuutta, käytännöllisyyttä ja luotettavuutta – koska jokainen ansaitsee oikeuden itsenäisyyteen!

Suhteellisen lyhyessä ajassa Eloflexistä on tullut merkittävä toimija apuvälineteknologia-alalla. Pyörätuoleillemme on suuri kysyntä, mutta niitä myös määrätään usein valtion ja kunnan kanssa tehtyjen erilaisten terveydenhuollon korvausjärjestelyjen kautta markkinoista riippuen. Ne myydään suoraan loppukäyttäjille jälleenmyyjäverkostomme kautta. 

Eloflex on markkinajohtaja kokoontaitettavien sähköpyörätuolien segmentillä, ja se on nyt saatavilla 15 Euroopan maassa. Vuodesta 2018 lähtien yritys on ylpeänä kuulunut Teqnion-perheeseen, ruotsalaiseen teollisuuskauppakonserniin, jolla on vahvat perinteet innovoinnissa ja palvelussa.

KOKEMUKSESTA SYNTYNYT AJATUS

Nykyään Eloflexin alkuperäinen idea saattaa vaikuttaa melko tavanomaiselta – kokoontaitettava sähköpyörätuoli, joka tarjoaa huomattavan esteettömyyden, vaikuttavan toimintasäteen ja kätevän kuljetuksen autossa tai lentokoneessa. Mutta kun Eloflex perustettiin vuonna 2015, todellisuus oli täysin erilainen. Tuolloin sähköajoneuvot olivat täysin uusia. Vaihtoehtoina liikuntarajoitteisille henkilöille olivat joko käsikäyttöiset pyörätuolit tai raskaat perinteiset sähköpyörätuolit, jotka painoivat useita satoja kiloja.

Koska tiimimme jäsenet ovat itse pyörätuolin käyttäjiä, he ovat kokeneet omakohtaisesti perinteisen sähköpyörätuolin kanssa elämisen haasteet ja rajoitukset. Tämä sai meidät ottamaan asiat omiin käsiimme ja aloittamaan matkan kohti älykkäitä materiaalivalintoja, kevyttä suunnittelua, erinomaista istuinmukavuutta ja erityisesti kokoontaitettavaa runkoa. 

Lopputulos? Nykyaikainen sähköpyörätuoli, joka tunnetaan nykyään nimellä Eloflex – jota kutsutaan myös nimellä "The Original" – joka on muuttanut monien elämää ja tekee niin jatkossakin.

LAATUA KAIKESSA MITÄ TEEMME 

Osana tuotekehitystämme ja käyttäjien kanssa käymissämme keskusteluissa hyödymme suuresti siitä, että käytämme itse Eloflex-tuotteita päivittäin. Tuotevalikoimamme perustuu tähän syvälliseen ymmärrykseen siitä, mikä on todella tärkeää pyörätuolin käyttäjille. Se on "ohjaava kompassi" kaikelle kehitykselle. 

Kun valitset sähköpyörätuolin Eloflexiltä voit olla varma, että investoit parhaaseen mahdolliseen laatuun ja palveluun. Ymmärrämme, miten tärkeää sinulle on luottaa apuvälineisiisi. Siksi pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sähköpyörätuoleja, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Eloflex tekee elämästä helpompaa, emmekä koskaan tingi turvallisuudesta ja laadusta.

VAPAUS KAIKILLE!

Johtava periaatteemme on "vapaus kaikille" ja visiomme on, että yhä useammat ihmiset saavat Eloflexin ansiosta itsenäisen elämän. Tämä elämänkatsomus näkyy monipuolisessa mallivalikoimassamme. Siinä missä muut tarjoavat vain vakiomallia, me tarjoamme ylpeänä useita muunnelmia, joita voidaan mukauttaa eri käyttäjille, joilla on erilaiset olosuhteet ja tarpeet. 

Eloflex on nuori yritys, jota johtavat ja kehittävät omistautuneet ihmiset, joilla on vahva tarmo. Tavoitteenamme on helpottaa kävelyvaikeuksista kärsivien ihmisten elämää. Taitettavien sähköpyörätuolien avulla palautamme käyttäjille vapauden ja mahdollistamme aktiivisen elämän. Itsenäisyyden lisääminen on avain siihen, että elämästä voi nauttia täysillä. Eloflex on enemmän kuin tuote; se mahdollistaa todellisen muutoksen ihmisten elämässä.

Lue lisää

TAKUU

Laaja kokemuksemme pyörätuolien valmistuksesta antaa meille merkittävän edun sähkökäyttöisten pyörätuolien kehittämisessä. Meillä on vuosien varrella sekä valmistajina että käyttäjinä kertynyttä, syvällistä tietoa ajo-ominaisuuksista, istuinmukavuudesta, materiaalivalinnoista ja valmistusmenetelmistä. Sovellamme kaikkea tätä arvokasta tietoa Eloflex-malleihimme. 

Olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta ja annamme takuun kaikille sähköpyörätuoleillemme ja lisävarusteillemme. Takuu kattaa mahdolliset valmistusvirheet. On kuitenkin tärkeää huomata, että takuu ei kata vääränlaisesta käytöstä, huolimattomuudesta, tai vahingoista, jotka eivät liity materiaali- tai valmistusvirheisiin. 

Lue lisää

PALVELU

Pyrimme korkeimpaan laatuun ja tarkkuuteen kaikissa tuotteidemme yksityiskohdissa, jotta ne kestäisivät pitkään. Vaikka kehitämme luotettavia sähköpyörätuoleja, jotka kestävät intensiivistä käyttöä pitkiä aikoja, tietyt komponentit voivat kulua ajan myötä.

Siksi sisällytämme aina takuuhuollon jokaiseen Eloflexin ostoon Se on osa sitoumustamme varmistaa, että sähköpyörätuolisi toimii jatkossakin huipputasollaan. Jos tarvitset huoltoa tai varaosia, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit pyörätuolisi.

Yhdessä varmistamme, että pyörätuolisi pysyy luotettavana kumppanina aktiivisessa elämässäsi.

Lue lisää

VINKKEJÄ JA NIKSEJÄ

Tutustu hetkeksi hyödyllisiin vinkkeihimme ja nikseihimme! Lue lisää Eloflexistäsi, mukaan lukien akkujen ja tuolin hoito, mitä sinun tulee tietää ennen matkustamista tai lentämistä ja miten varmistat näkyvyytesi liikenteessä pimeinä syysiltoina.

Löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Slideshow Items

 • Optimoi latauksesi

  Miten lataan Eloflex parhaiten? Opi, miten voit pidentää akkujesi käyttöikää ja kasvattaa toimintasädettäsi.

 • Ota Eloflex mukaan lennolle

  Eloflex-pyörätuolit täyttävät kaikki IATA:n vaatimukset lentomatkustusta varten. Täältä löydät tietoa, vinkkejä ja asiakirjoja lentoa varten.

 • Eloflexin lastaaminen autoon

  Yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita saamme käyttäjiltämme, on se, onko meillä vinkkejä siitä, miten Eloflex voidaan helposti lastata autoon. Alla on koottu yleisimmät lähestymistavat.

 • Eloflexin ylläpito

  Sinun ei tarvitse lähettää Eloflexiä huoltoon, mutta hyvä tapa pidentää sähköpyörätuolisi käyttöikää on huoltaa sitä vinkkien ja ohjeiden mukaisesti.

RAHOITTAMINEN

Tietyissä olosuhteissa henkilöt voivat saada taloudellista tukea tai reseptin paikalliselta kunnalta tai terveydenhuoltoalueelta sähkökäyttöisen pyörätuolin hankkimista varten. Tavallisesti toimintaterapeutti arvioi, voidaanko pyörätuoli hankkia terveydenhuoltoalueen kautta. Arviointi liittyy yksilöityihin erityistarpeisiin, ja siinä otetaan usein huomioon aiemmin saadut apuvälineet.

Jos toimintaterapeutti ei suosittele pyörätuolia, on olemassa vaihtoehtoisia vaihtoehtoja. Niitä voivat olla esimerkiksi hankkiminen itsenäisesti, taloudellisen tuen hankkiminen tiettyjen jälleenmyyjien tarjoamien osamaksusuunnitelmien avulla tai avun hakeminen erilaisista rahastoista, jotka ovat sitoutuneet parantamaan vammaisten elämänlaatua.

Lue lisää

YMPÄRISTÖVASTUU

Me Eloflexillä olemme sitoutuneet suojelemaan sekä ympäristöä että hyvinvointiasi. Sähköpyörätuolit eivät ole vain käytännöllisiä ja käyttäjäystävällisiä, vaan niiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristön kestävyyteen.

Olemme ylpeitä sertifikaateistamme, jotka osoittavat sitoutumisemme vastuullisiin hallintokäytäntöihin kaikilla tasoilla. Yhdessä pyrimme suojelemaan yhteistä maailmaamme ja edistämään vihreämpää ja kestävämpää arkea.

Lue lisää

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Kyllä, Eloflex-pyörätuolit täyttävät kaikki Kansainvälisen lentomatkustusliiton (IATA) lentomatkustusvaatimukset. Valmistaudu matkaan tutustumalla yksityiskohtaisiin tietoihin, jotka olemme koonneet "Vinkkejä ja niksejä" -osiossa. Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menettelystä, ja siihen on lisätty hieman omia matkakokemuksiamme, jotta matkustamisesta tulisi vaivaton kokemus. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja Eloflexin ottamisesta mukaan lennolle.

 • Eloflex voidaan lastata autoon monella eri tavalla. Olemme esitelleet neljä yleisintä lähestymistapaa osiossa "Vinkkejä ja niksejä". Saat asiantuntijaopastusta lastaukseen täältä.

 • Kaikilla Eloflex-pyörätuoleilla on kahden vuoden takuu. Huomaa, että tämä takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa.

 • Saamme paljon kysymyksiä Eloflexin lataamisesta. Auttaaksesi sinua tällä alueella, tutustu "Vinkkejä ja temppuja" -osioon, joka kattaa parhaat latauskäytännöt Lue lisää

 • Täyteen ladattuna Eloflexin toimintasäde on vähintään 30 kilometriä tai noin 5 tuntia jatkuvaa liikkuvuutta.

  Erittäin kylmissä lämpötiloissa (alle nollan) normaali ajomatka voi lyhentyä hieman.

Lisää kysymyksiä